Omschrijving

Forvalue biedt deze royale winkel-/bedrijfs-/horecaruimte van circa 1.136 m² te huur aan. De ruimte bevindt zich aan de Samsonweg 13 B en is gelegen op de eerste verdieping en is via de gezamenlijke entreehal met zowel de lift als trap te bereiken. Door de grote raampartijen aan de voorzijde, parallel aan de N514, is de zichtbaarheid uitstekend.

Momenteel zijn al reeds van (grote) winkels en bedrijven op het terrein gevestigd: Babypark, Gamma, Praxis, Welkoop, Kramer Kunst & Antiek, Floris Keukens, Bot Meubelen, Grando Keukens & Bad, Woninginrichting aan Huis, Piet de Wit Fietsspecialist, kinderdagverblijf Smallsteps Noorderkabouters, Subway, FEBO en At The Carwash Company.
Aan parkeervoorzieningen geen gebrek. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het voorgelegen parkeerterrein.

Het Runshopping Center Noorderveld is centraal gelegen en heeft een zeer goede bereikbaarheid. Het bevindt zich op de hoek van de N514 en de N246 (Provinciale weg) met verbinding tot de A8, A9 en A10. Omliggende steden zijn hierdoor in mum van tijd te bereiken.

BESTEMMING

De ruimte bevindt zich waar het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Noorderveld” van toepassing is. De enkelbestemming is “Bedrijventerrein” met de nadere functieaanduidingen “bedrijf tot en met categorie 3.2” en “specifieke vorm van bedrijventerrein – 1”. Het heeft daardoor brede invullingsmogelijkheden, waaronder: bedrijven, detailhandel, horeca van categorie 1 en internetverkoop met beperkte of zonder winkelverkoop. Onder horeca van categorie 1 wordt lichte horeca verstaan, waaronder begrepen, maar niet beperkt tot: grand-café, restaurant en hotel. Tevens is een omgevingsvergunning aanwezig voor kinderspeelparadijs.

Type gebruik onder voorbehoud van goedkeuring van de verhuurder.

HUURPRIJS EN HUURCONDITIES

De huurprijs bedraagt € 75.000,- exclusief btw per jaar. Dit op basis van een nieuwe huurovereenkomst, model huurovereenkomst Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:290 BW (conform de Raad van Onroerende Zaken). De huurperiode bedraagt 5 + 5 jaar.

De bijdrage voor de ondernemersvereniging bedraagt € 509,47 exclusief btw per kwartaal. De stook- en servicekosten bedragen gezamenlijk € 1.156,23 exclusief btw per kwartaal.

DISCLAIMER

Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle eventueel opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: winkelruimte
Bouwvorm: bestaande bouw

Samsonweg 13B

Start routeplanner