Steenhoffstraat 55, Soest

Te huur:

€ 30.000,- per jaar


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 266 m2
Horecaoppervlak: 197 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Forvalue Vastgoedspecialisten biedt in gezamenlijkheid met Arends Horecamakelaars Restaurant De Droom in Soest ter overname aan. Het restaurant wordt al ruim 20 jaar door dezelfde ondernemer geëxploiteerd, maar hij heeft nu besloten zijn bedrijf van de hand te doen. Naast 56 zitplaatsen binnen beschikt het over een hoekterras met nog eens 56 zitplaatsen. Het geheel beschikt daarnaast over een ruime kelder met gescheiden dames- en herentoiletgroepen en voldoende opslagruimte.

Thans wordt het bedrijf als grillrestaurant geëxploiteerd. Het staat bekend om zijn vriendelijke prijzen in combinatie met ruime portionering. De gemiddelde besteding per gast is circa € 30,-. Het bedrijf heeft een stabiele omzet en is momenteel vijf dagen per week geopend. Uitbreiding van de openingstijden/-dagen en bezorging is mogelijk.

De hoekligging aan een doorgaande weg (Steenhoffstraat 55) zorgt voor een zeer goede zichtbaarheid. In de omgeving bevinden zich verschillende horecabedrijven, winkels, kantoren, dienstverlenende bedrijven en woningen. Dé winkelstraat van Soest bevindt zich op slechts enkele minuten loopafstand. Daarnaast is het mogelijk in de straat gratis te parkeren. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens erg goed. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op nog geen 250 meter loopafstand. Station Soest bevindt zich op slechts 1 kilometer loopafstand (10 tot 15 minuten).

De horecabedrijfsruimte beschikt over een energielabel C (geldig tot 12 oktober 2032).

De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie bedraagt € 149.500,- en de huurprijs bedraagt € 30.000,- exclusief btw per jaar (op basis van een nieuwe huurovereenkomst – ROZ model 7:290 bedrijfsruimte).

Neem voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging contact met ons op.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: 1906-1930

Steenhoffstraat 55

Start routeplanner