Te koop aangeboden: Een uniek object gelegen in de bossen met goed lopend restaurant

Te huur:
Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 4.650 m2
Horecaoppervlak: 291 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

In de bossen, op een landgoed en nabij Amersfoort bieden wij een restaurant met vastgoed en bedrijfswoning ter overname aan. Het restaurant heeft een klassieke en ambachtelijke uitstraling. Een bezoek aan dit restaurant is een échte beleving. Het concept is tot in detail doorgevoerd in zowel het interieur als in het exterieur.

Het betreft een opvallend object in de groene omgeving. Het restaurant is goed bereikbaar met de auto en beschikt over circa 40 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het object beschikt over circa 291 m² vvo. Het restaurant en de bar hebben een totale oppervlakte van circa 110 m² en beschikken over 60 zitplaatsen. Er is ook een aparte zaal van 44 m² waar ruimte is voor 35 zitplaatsen. Het terras is afgeschermd met een windscherm en beschikt over parasols en heaters. Op het terras zijn circa 45 zitplaatsen aanwezig.

Op de eerste etage bevindt zich de bedrijfswoning van circa 100 m. De woning beschikt over een open keuken met eetkamer, drie slaapkamers, een badkamer, kantoor, opslagruimte en zithoek. Vanuit de woning heeft men prachtig uitzicht over de groene omgeving van het landgoed.

De vraagprijs voor de onroerende- en roerende zaken, bestaande uit de goodwill, handelsnaam en inventaris is €2.450.000,- k.k.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Deze informatie is door Forvalue en Arends Horecamakelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt er echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: -1906