v.d. Spiegelstraat 104, Goes

Te koop:

€ 599.000,- k.k


Type Object:
belegging
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 660 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Het pand is ca. 685 m2 BVO groot en is verhuurd aan Konya Sushi t/m 31 december 2026. Een welbekende formule in Goes. De huurder is al meer dan 10 jaar, sinds 2011 op deze locatie gevestigd. De totale huurinkomsten bedragen € 53.033,80 exclusief BTW per jaar (per 1 januari 2024).

Het statige pand is gevestigd aan een doorgaande weg met verschillende soorten bedrijvigheid in de
nabije omgeving. Denk hierbij aan kantoren, wonen, sportcentrum en het NS-station van Goes. De
bruisende binnenstad van Goes is slechts op 1 km afstand gelegen.

Konya Sushi is een ‘all-you-can-eat’ sushi restaurant. Het restaurant wordt gerund door een
familie met een uitstekende reputatie in het bereiden van authentiek, Japans en Chinees eten. Het
restaurant is 5 dagen per week geopend, beschikt over uitstekende recensies en biedt ongeveer 200 zitplaatsen.

In het kort:
– V.d. Spiegelstraat 104, 4461 LN Goes
– Vraagprijs: € 599.000,- k.k.
– Oppervlakte: 685 m2 BVO / 620 m2 VVO
– Koopprijs: ca. € 874,- p/m2
– Perceel: 660 m2
– Huurinkomsten: € 53.033,80 per jaar excl. BTW (per 1-1-2024)
– Ingangsdatum: 1 januari 2022
– Expiratiedatum: 31 december 2026
– Energielabel: B

Locatie:
Goes is een gezellige en compacte stad met 38.000 inwoners, centraal gelegen en heeft een enorm voorzieningenniveau. Nergens in Zeeland is beter te zien dat de economie op volle toeren draait, dan in Goes. In Goes wemelt het momenteel van nieuwe ontwikkelingen. Met volop bouwactiviteiten en bedrijvigheid langs de A58 op bedrijventerrein De Poel tot megaprojecten zoals Westerschans bij de Ringbrug en de bouw van de verkeerstunnel onder de spoorlijn. Ook de woningbouw gaat crescendo. De afgelopen jaren leverde Goes de meeste woningen op van alle Zeeuwse gemeenten, maar er wordt nog een tandje bij gezet. Riethoek wordt afgerond, Mannee is al een eind op streek, Aria groeit snel en Goese Diep komt in een stroomversnelling – om alleen de grote wijken te noemen.

Kenmerken:
• mogelijkheid voor in totaal ruim 200 zitplaatsen;
• zeer centraal gelegen en langs weg naar het centrum;
• terras op het zuiden;
• betaald parkeren voor pand in directe omgeving;
• diverse magazijnen en koelcellen.
• drie verschillende vertrekken waardoor ook partijen, private dining, presentaties en
vergaderingen tot de mogelijkheden behoren.

Afmetingen:
Begane grond:
keuken : 64 m2 VVO
bedrijfsruimte : 340 m2 VVO
verkeersruimte : 54 m2 VVO
toilet-, facilitaire-, techniekruimte : 16 m2 VVO
Totaal: 474 m2 VVO

1e verdieping:
kantoorruimte: 53 m2 VVO
magazijn : 24 m2 VVO
verkeersruimte : 27 m2 VVO
toilet-, facilitaire-, techniekruimte : 43 m2 VVO
Totaal: 144 m2 VVO

NEN-meetrapport is geüpload in de dataroom.

Huurgegevens:
Het object wordt verkocht met de lopende huurovereenkomst.
Huurder : Konya Goes B.V.
Ingangsdatum : 1 januari 2022
Expiratiedatum : 31 december 2026
Verlenging : 5 jaar opeenvolgend
Actuele huur : € 52.912,91 excl. BTW per jaar
Indexatie : jaarlijks
Opzegtermijn : 1 jaar
Waarborgsom : nihil

Bijzonderheden:
1. Deel van het inventaris is eigendom van de eigenaar
2. Verhuurder heeft gedurende de looptijd de mogelijkheid om een andere huurder te vinden. Zodra de verhuurder een overeenkomst heeft gesloten met een derde, heeft de verhuurder het recht om de huurovereenkomst te beëindigen met een opzegtermijn van 4 maanden.

Nutsvoorzieningen:
Kosten nutsvoorziening zijn op naam van huurder.

Bestemming:
Het object ligt binnen het vigerende bestemmingsplan dat onherroepelijk is vastgesteld op 15 juni 2006 en heeft de bestemming ‘Horecadoeleinden I’. Deze gronden zijn bestemd voor lichte horeca categorie 1: bedrijven die in beginsel alleen overdag en ’s avonds tot 24.00 uur behoeven te zijn geopend (vooral verstrekking van etenswaren en maaltijden) en daardoor slechts beperkte hinder voor omwonenden veroorzaken.

Parkeren:
Parkeren kan (betaald) op de parkeerplaatsen voor het restaurant of in de directe omgeving op het tegenover gelegen parkeerterrein of de openbare weg.

Bodeminformatie:
Het Bodemloket geeft aan dat er in het verleden een ondergrondse benzine tank aanwezig was. Deze tank is in 1998 gereinigd en afgevuld. Nader verkennend onderzoek uit 2014 wijst uit dat er op deze locatie geen andere verontreinigingsbronnen zijn aangetroffen

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Goes
Sectie : C
Nummer : 4222
Grootte: 660 m2

Koopovereenkomst:
Op basis van NVM model.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal bij eigendomsoverdracht belast worden met 10,4% overdrachtsbelasting.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om de winkel te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: belegging
Bouwvorm: bestaande bouw

v.d.Spiegelstraat 104

Start routeplanner