Thoomesplein,

Veenendaal


Te huur:

€ 225,- per vierkante meter per jaar


Type Object:
horeca
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving
Te huur: casco horeca-units aan het Thoomesplein te Veenendaal

Het Thoomesplein in Veenendaal wordt momenteel omgetoverd tot dé hotspot van de stad. De ontwikkeling van moderne appartementen met horeca in de plint en een heus stadsstrand maken het Thoomesplein tot een plek waar wonen en ontspannen samen komen. Onder meer Bite, Barista Café & Kiyoshi zijn in de directe omgeving gerealiseerd. Langs de plint van de horeca-units is er een mogelijkheid tot het realiseren van een terras. Tevens bevindt zich hier het stadsstrand dat gedurende het jaar plaats moet bieden voor diverse (kleinschalige) evenementen. Het stadsstrand heeft tevens plaats voor een podium.

De horeca-units worden casco opgeleverd en zijn in overleg met verhuurder nader in te delen. Dit biedt huurder de mogelijkheid het geheel verder naar eigen wens in te vullen. De totaal beschikbare vloeroppervlakte bedraagt circa 650 m² BVO. De units worden vanaf circa 100 m² BVO te huur aangeboden.

Het object wordt gerealiseerd aan het Thoomesplein in het centrum van de stad, op slechts enkele meters afstand van de hoofdwinkelstraat. In het bruisende centrum bevinden zich vestigingen van verschillende bekende winkel- en horecaketens, maar kent ook een grote variëteit aan regionale winkels en horeca met een dorpskarakter. Het centrum is het hart van de gemeente en combineert de stedelijke voorzieningen-structuur met historisch karakteristieke elementen. Het winkelgebied bestaat uit meer dan 300 winkels.

Huurprijs:

Vanaf € 225,- per m² per jaar, exclusief servicekosten en btw.

Aanvaarding:

In overleg, mogelijk vanaf juni/juli 2021
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: nieuwbouw
Bouwperiode: 2021-2030

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact

Thoomesplein

Start routeplanner