Verkocht! Restaurantexploitatie te koop in hartje Amsterdam

Te huur:
Type Object:
horeca
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Op een unieke hoek locatie in het centrum van Amsterdam, nabij de Nieuwmarkt, bieden wij een restaurantexploitatie aan. Het object heeft een uitstekende bereikbaarheid door de centrale ligging en is op loopafstand van Amsterdam Centraal Station.

De inventaris van het restaurant heeft een hoog afwerkingsniveau en wordt ‘as-is’ overgedragen. Het object beschikt over 60 zitplaatsen en heeft een terras. Deze bevindt zich aan de gevel van het pand en deels aan de overkant van de weg. In totaal is hier ruimte voor 50 zitplaatsen. Door de ligging aan de Amsterdamse grachten hebben uw gasten een prachtig uitzicht.

De halfopen keuken geeft het restaurant een professionele uitstraling, dit heeft een positief effect op de belevingswaarde. De donkere kleuren in combinatie met houten details geeft het restaurant een rustig maar chique aanzien. De keuken serveert kwaliteitsgerechten met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

De vraagprijs voor de roerende zaken, bestaande uit de goodwill, handelsnaam en inventaris is €325.000,-. De huurovereenkomst wordt overgenomen en bedraagt €63.000,- per jaar excl. btw. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: -1906