Voorstraat 85 A, Egmond aan Zee

Te huur:

Prijs op aanvraag


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 5.223 m2
Horecaoppervlak: 341 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Midden in de Voorstraat van Egmond aan Zee is Café-Restaurant “De Parel van Egmond” gelegen. Egmond aan Zee is een druk bezocht dorp dat direct aan de Noordzee ligt. Het is een gezellige kustplaats waar men kan genieten van de natuur, de zon en de zee. Wandelaars en fietsers kunnen mooie tochten maken door de duinen of over verlaten zandpaden. De kustplaats staat bekend om de uitgestrekte stranden en het gezellige centrum. Hierdoor trekken er jaarlijks veel toeristen naar deze plek. Het pand is gelegen aan het begin van de Voorstraat en grenst aan de Burgermeester Eymaplein, een gezellig plein dat gebruikt wordt voor markten en braderieën.

De Parel van Egmond
De Parel van Egmond is een traditioneel café-restaurant met een uitgebreide menukaart. Men kan genieten van verschillend gerechten zoals pannenkoeken, hamburgers, uitsmijters en andere toegankelijke gerechten. Online staat het concept goed bekend en wordt het geprezen vanwege de goede bediening en de kwaliteit van het eten. Veel vaste gasten, maar ook toeristen brengen graag een bezoek aan De Parel van Egmond. Het café restaurant is in de zomer vijf dagen per week geopend en op maandag en dinsdag gesloten. In de winter is het café-restaurant geopend op vrijdag zaterdag en zondag. Gasten kunnen er terecht vanaf de lunch om 12.00 uur.

Indeling
Het restaurant heeft een grootschalig terras aan de voorzijde. Het terras is circa 40 m² groot en beschikt over circa 100 zitplaatsen. Voor het terras wordt precario betaalt. Door het grote terras valt De Parel van Egmond goed op als gezellige plek waar men een hapje en/of drankje kan nuttigen. Het object is bereikbaar via twee ingangen. In het midden van het restaurant is een grote bar met zitplaatsen. In totaal beschikt het restaurant over circa 70 zitplaatsen. Naast de bar is de dames- en herentoiletten gelegen. De horecakeuken is ruim opgezet en is circa 37 m². Onder het restaurant bevindt zich een kelder van circa 15 m². De kelder is bereikbaar middels een vaste trap en is op sta hoogte.

Appartement
Boven het restaurant bevindt zich het bijbehorende appartement. Dit moderne appartement heeft een woonoppervlak van 127m2 en een terras van ruim 55m2. Restaurant en woning zijn gesplitst in appartementsrechten. Hierdoor is het mogelijk het appartement en restaurant los van elkaar te kopen.

Bereikbaarheid
Uitstekend bereikbaar zowel met de auto, fiets of openbaar vervoer. Het object is gelegen in het centrum. Voorts is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Geschiedenis
Het pand is gebouwd in 1925 en al vanaf het begin in gebruik als horeca, vanaf 1998 wordt het bedrijf gerund door de huidige trotse uitbaters Willem en Loes. De huidige horecaexploitanten zijn na circa 25 jaar toe aan een nieuwe stap in hun leven en vinden het tijd om te genieten en op zoek te gaan naar een waardige opvolger.

Bouwaard
Bouwjaar: 1925
Fundering: staal
Vloeren: begane grond beton, verdiepingen hout.
Gevels: metselwerk met stuclaag.
Kozijnen: hout en met dubbele beglazing.
Daken: gedekt met pannen en deels met bitumen.
Energielabel: van het restaurantdeel is A+ en dat van de woning B.

Juridische informatie
Drank en Horecawet: Vergunning is aanwezig.
Terrasvergunning: Aanwezig.
Brandveiligheid: Rapport aanwezig.
Brouwerijverplichtingen: geen, alleen bruikleen
Speelautomatenverplichtingen: NVT
Huur/ bruikleenovereenkomst: Alle inventaris is in eigendom
Inrichtingseisen: Het geheel voldoet volgens opgave van de eigenaar aan alle gestelde eisen.
Personeel: Er zijn parttime medewerkers in dienst die dienen te worden overgenomen.
Vetput : Ja.
Vraagprijs: op aanvraag
Betreft: Het registergoed alsmede de daarin gevoerde exploitatie omvattende de bedrijfsinrichting, inventaris, handels/domeinnaam en de goodwill.
Aanvaarding: In overleg.
Voorbehoud: Gunning eigenaren.

Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw

Voorstraat 85A

Start routeplanner