Witte de Withstraat 137, Amsterdam

Te koop:

€ 475.000,- k.k


€ 30.000,- per jaar


Type Object:
horeca
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor het openen van uw winkel, bruisende horecazaak of andersoortig bedrijf? Wij bieden deze casco winkel-/(horeca)bedrijfsruimte aan gelegen aan de Witte de Withstraat 137 in het levendige en trendy Amsterdam-West.

De locatie wordt omringd door kunst, cultuur en een levendige sfeer. Omdat de ruimte volledig casco is biedt dit eindeloze mogelijkheden voor uw creatieve visie. De ruimte is perfect geschikt voor diverse horecaconcepten, maar ook andere invulling is gezien de ruime bestemming mogelijk. Met een grote dichtheid van inwoners en een diverse mix van publiek heeft de locatie een uitstekend potentieel.

De ruimte is circa 102 m², verdeeld over de begane grond en kelder. Dankzij de hoekligging is de zichtbaarheid uitstekend.

IN HET KORT

Witte de Withstraat 137, 1057 XS Amsterdam
Koopprijs: € 475.000,- kosten koper
Huurprijs: € 2.500,- exclusief btw per maand
Oppervlaktes: circa 51 m² VVO begane grond, circa 51 m² VVO kelder
Geschikt voor onder andere horeca, detailhandel, zakelijke dienstverlening
Per direct beschikbaar

BESTEMMING

Het is gelegen binnen het gebied waar bestemmingsplan ‘De Baarsjes’ van toepassing is. De enkelbestemming is ‘Gemengd – 2’ met de functieaanduiding ‘horeca van categorie 3’. Het is daarmee geschikt voor onder andere detailhandel, consumentverzorgende dienstverlening, publieksgerichte zakelijke dienstverlening, maatschappelijke dienstverlening, kantoren, galerieën, bedrijven uit categorie I en II en horeca van categorie 3 en 4.

Horeca 3
Café (café, bar en naar de aard daarmee te vergelijken bedrijven).

Horeca 4
Restaurant (restaurant, koffie- en theehuis, espressobar, lunchroom, juicebar en naar de aard daarmee te vergelijken bedrijven).

LOCATIE

Het appartementsrecht is gelegen op een uitstekende zichtlocatie op de hoek van de Witte de Withstraat en de Jan van Riebeekstraat in de Admiralenbuurt van Amsterdam-West. De populaire Admiralenbuurt wordt gekenmerkt door een combinatie van wonen, werken en winkelen. In de directe omgeving bevinden zich naast vele woongebouwen diverse kantoren, winkels, hotels en onder andere het Erasmuspark. Op slechts enkele meters afstand bevinden zich daarnaast vele trendy cafés en restaurants die gedurende de gehele dag zorgen voor levendigheid. Het centrum van Amsterdam en de Jordaan zijn met het openbaar vervoer binnen enkele minuten te bereiken.

VRAAGPRIJS

Zowel koop als huur behoort tot de mogelijkheden.

Koopprijs:
De koopprijs voor de onroerende zaak bedraagt € 475.000,- kosten koper.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 30.000,- exclusief btw en eventueel verschuldigde meerpremie opstalverzekering per jaar.

Huurvoorwaarden in het kort:
Vraaghuurprijs: € 30.000,- exclusief btw per jaar
Huurtermijn: 5 + 5 jaar
Servicekosten: Eventuele meerpremie opstalverzekering
Aanvaarding: In overleg, per direct beschikbaar
Zekerheidsstelling: 3 maanden huur vermeerderd met btw en servicekosten
Opleveringsniveau: Casco
Huurovereenkomst: Model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (meest recente ROZ-model) voorzien van enkele bijzondere bepalingen
Voorbehoud: Gunning verhuurder

ALGEMEEN

Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet worden beschouwd als een aanbod of offerte.

In deze advertentie zijn impressies weergegeven om een idee te geven van de mogelijkheden. Dit is nadrukkelijk geen weergave van de huidige situatie. De weergave op de plattegrondtekeningen geeft een mogelijke indeling weer, ook dit komt niet overeen met de huidige situatie. 

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw

Witte de Withstraat 137

Start routeplanner