Zuiderplein 2, Harlingen

Te huur:

€ 23.000,- per jaar


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 67 m2
Horecaoppervlak: 44 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Namens Forvalue bieden wij u een prachtig huurobject aan, gelegen op een prachtige locatie in het centrum van Harlingen. Gevestigd aan het Zuiderplein 2, is de cafetaria een populaire bestemming voor zowel inwoners van Harlingen als toeristen. De cafetaria, met een ruim terras dat uitkijkt op de levendige haven en naastgelegen kerk, is al jaren een begrip in deze gezellige stad in Friesland. De locatie werkt als een trekpleister waar gasten kunnen genieten van hun patatje, snack of ijsje.

De snackbar heeft een oppervlakte van 44 m2 vvo, onderverdeelt in een verkoopruimte met circa 10 zitplaatsen, een uitgiftecounter met bakwand, opslagruimte en een toilet. De cafetaria beschikt daarnaast over een ruim terras van circa 35 m2.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Cafetaria de Kombuis is gelegen aan het Zuiderplein 2 te Harlingen, een charmante havenstad in de provincie Friesland met ongeveer 16.000 inwoners. Harlingen staat bekend om zijn levendige haven die toeristen aantrekt. Bovendien is de stad een populair vertrekpunt voor veerboten naar de prachtige Waddeneilanden Terschelling en Vlieland.

Rondom de cafetaria zijn er diverse horecagelegenheden en winkels te vinden. Het object bevindt zich langs de brug over de Rozengracht en de Zuiderhaven, die beide uitmonden in de haven van Harlingen.

Door zijn centrale ligging is de cafetaria goed te bereiken. De afrit van de N31 is op minder dan een kilometer afstand en het treinstation van Harlingen op slechts 400 meter afstand van de Kombuis. Daarnaast is er ook genoeg parkeergelegenheid in de buurt, in de omgeving kunnen bezoekers tegen betaling parkeren.

BESTEMMINGSPLAN
Het object ligt in het gebied waar het bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Binnenstad en Veerhavengebied’ van toepassing is. Het besluit-vlak betreft ‘Horeca’. Ook zijn de volgende functieaanduidingen van toepassing:

– Functieaanduiding: Horeca van categorie 4
– Gebiedsaanduiding: Beschermd stadsgezicht
– Dubbelbestemming: Waarde – Archeologie 1

De voor Horeca van categorie 4 aangewezen gronden zijn bestemd voor: een bedrijf dat zowel is gericht op het verstrekken van dranken en etenswaren of een combinatie van beide, zoals eetcafés, cafetaria’s, snackbars, automatieken en shoarmazaken, welke naar gelang van de aard, specifieke openingstijden hanteert, overdag, ’s avonds en/of ’s nachts.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs voor de inventaris bedraagt € 35.000,-. De huurprijs bedraagt € 23.000,- exclusief BTW per jaar.

INTERESSE IN DIT OBJECT?
Bent u opzoek naar de perfecte locatie om uw ondernemersdroom waar te maken? Bekijk de brochure of neem direct contact op via mhesselink@forvalue.nl of via 06 82 09 01 77.

DISCLAIMER
Deze informatie is door Forvalue Vastgoedspecialisten met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle eventueel opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw

Zuiderplein 2

Start routeplanner