Zuidsingel 57, Amersfoort

Te huur:

€ 36.000,- per jaar


Type Object:
horeca
Oppervlakten:
Perceeloppervlak: 153 m2
Horecaoppervlak: 179 m2
Status:
Beschikbaar
Ga terug naar aanbod
Omschrijving

Het allereerste Italiaanse restaurant van Amersfoort!

Een bedrijf met een rijke historie. Al in 1974 opende dit Italiaanse restaurant haar deuren aan de Zuidsingel in Amersfoort en sinds 1980 wordt het door dezelfde familie gerund. Het is dan ook niet meer weg te denken uit de Amersfoortse binnenstad.

Elke dag wordt vers pizzadeeg gemaakt en de pizza’s worden ambachtelijk gebakken. Gasten genieten in het restaurant van de Sardijnse invloeden uit de keuken. Naast pizza’s staan er op de kaart ook diverse pasta’s, vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Veruit de meeste ingrediënten zijn vers en de uitgebreide wijnkaart biedt bij ieder gerecht een passende wijn.

Het bedrijf is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 17:00 uur tot 22:00 uur en op zondag van 17:00 uur tot 21:00 uur. Uitbreiding van de openingstijden behoort tot de mogelijkheden.

De begane grond biedt in de huidige ruime opstelling plaats aan ruim 60 gasten. De bovenzaal biedt daarnaast nog eens ruimte aan gezelschappen voor een besloten diner. Bij mooi weer kunnen de gasten tevens plaatsnemen op het terras met een schitterend uitzicht op de gracht, de Dieventoren en de tuinen van de Muurhuizen.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 175.000,-
Huurprijs per jaar*: € 36.000,- exclusief btw

* Op basis van een nieuwe huurovereenkomst, model huurovereenkomst Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (conform de Raad van Onroerende Zaken).

Neem voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op en vraag naar Matthias Jonkman.

Deze informatie is door Forvalue met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle eventueel opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse in dit object?

Neem contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bereiken op T:+31 (0)33 – 80 03 225 E:info@forvalue.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contact
Kenmerken
Overdracht
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg

Bouw
Hoofdbestemming: horeca
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwperiode: -1906

Zuidsingel 57

Start routeplanner