De Pizzabakkers Apeldoorn is open

Zaterdag 11 februari was de feestelijke opening van De Pizzabakkers Apeldoorn. Livemuziek, vers gebakken pizza’s met dunne bodem en prosecco.

Forvalue verhuurde het pand aan De Pizzabakkers, maar het was nog even zoeken naar de juiste franchisenemer om van de nieuwe locatie een Italiaans succes te maken. Hicret Yavas en zijn team staan nu zeven dagen per week klaar!

De menukaart is volledig Italiaans en pizza’s met ananas of kip zal je er niet vinden. Dat is vloeken in de Italiaanse keuken. Het is een plek voor iedereen die van ambachtelijke Romeinse pizza’s houdt en graag een glas prosecco drinkt. Maar niks chics hoor… gewoon een ontspannen sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Jong, oud, buurtbewoners of mensen van verre. Bij De Pizzabakkers eet iedereen goed. Naast pizza’s staan er op de kaart ook antipasti, insalata en dolci.

De Pizzabakkers is een keten met zo’n dertig vestigingen door heel het land. De nieuw geopende vestiging in Apeldoorn biedt plaats aan zo’n 70 personen en vanaf de zomer ook op het zonnige terras. Liever thuis eten? Via de website plaats je makkelijk een bestelling om af te halen en thuis laten bezorgen kan via Thuisbezorgd en straks ook via Uber Eats.

     

Bron afbeeldingen: indebuurt Apeldoorn

deel dit artikel:

Naar aanleiding van dit
artikel contact opnemen?