Drie jaar Forvalue!

Drie jaar mooi werk van Forvalue

Drie jaar gelegen startten Dorus Helsen en Koos Schreuder hun nieuwe bedrijf. De samenwerking is ontstaan in Zeeland. “Geregeld voerden wij daar in gezamenlijkheid taxaties van horecabedrijven uit. Dat inspireerde ons om samen Forvalue te starten”, aldus Dorus. Inmiddels heeft Forvalue naam gemaakt als specialist op het gebied van exploitatiegebonden vastgoed. Het bedrijf bestaat nu uit een team van totaal zeven personen.

Wat is er veranderd in de afgelopen drie jaar?

Bij de start lag het accent op horecataxaties. Na een jaar is dat uitgebreid met verkoop en verhuur – van het vastgoed zelf of de exploitatie ervan – en later met advisering bij aankoop. Ook het type vastgoed breidde uit naar ‘exploitatiegebonden’, dus ruimer dan alleen horeca. De reden? Het was vooral de klantvraag die deze uitbreiding in gang zette. En met succes. Forvalue voldoet aan alle formele richtlijnen die nodig zijn voor de dienstverlening, maar heeft inmiddels ook zeer veel ervaring. Daar komt bij dat Dorus en Koos een groot netwerk hebben; dat verruimt de mogelijkheden voor de klanten van Forvalue sterk. Het maakt in deze branche echt het verschil.

Medewerkers aan het woord: Waarom werk jij bij Forvalue?

Matthias, commercieel medewerker: “Het jonge, frisse bedrijf sprak me meteen aan. Niet alleen de uitstraling is van een hoog niveau, maar ook de manier waarop wordt gewerkt. De certificeringen (waaronder RICS) spelen hierbij een belangrijke rol, hetgeen mij direct vertrouwen gaf en aansluit bij mijn eigen ambities. Mijn werk is heel gevarieerd en bovendien heerst er een fijne werksfeer. Met elkaar bouwen we aan Forvalue en als medewerker heb ik hier een stem in.”

Inge, commercieel medewerker: “Heel prettig vind ik dat de werkprocessen niet vastgeroest zijn, dat we kunnen inspelen op veranderingen of specifieke situaties. Exploitatiegebonden vastgoed is maatwerk, dus voor onze klanten is dat belangrijk. Laatst kregen wij in de backoffice van een klant speciaal complimenten voor ons werk, heel leuk.”

Hoe verder met Forvalue?

Dorus: “Wij hebben voor de komende tijd vooral de ambitie om te blijven doen wat we doen. Er is nog steeds voldoende uitdaging om ons in de dynamische horecabranche te onderscheiden.”

Wij willen al onze partners en klanten bedanken voor de prettige samenwerkingen in de afgelopen drie jaar en we zetten dit graag voort!

Dorus Helsen, Koos Schreuder, Janneke Denis, Inge van de Lagemaat, Matthias Jonkman, Daniƫlle van Kampen en Rick de Jong.

deel dit artikel:

Naar aanleiding van dit
artikel contact opnemen?