Einde van een tijdperk voor IJssalon Irene

25 jaar lang 

Deze week werd de welbekende ijssalon in Bussum overgedragen aan de nieuwe eigenaren. Een moment dat niet alleen het einde van een tijdperk betekent, maar ook een nieuwe fase inluidt voor dit mooie object. 25 jaar lang werd IJssalon Irene drukbezocht door de Bussenaren. Tijdens de zomerperiode genoten talloze mensen van de heerlijke en ambachtelijke smaken schepijs.

Het stokje is overgedragen

Het besluit om na ruim 25 jaar de ijssalon te verkopen, getuigt van de diepe betrokkenheid die Cor de Vaal voelde voor zijn zaak. De naam van de ijssalon gaat terug naar de eerste tv-studio ‘Irene’, waaruit het eerste landelijke televisieprogramma werd uitgezonden. Een mooi stukje geschiedenis dat nu een nieuw hoofdstuk krijgt. De voormalig eigenaar droeg, op de respectabele leeftijd van 77 jaar, het stokje over aan de nieuwe eigenaar.

Binnen een week verkocht

Binnen een week was de koper voor de ijssalon gevonden. Marlijn Hesselink van Forvalue Vastgoedspecialisten begeleidde de verkoop als verkopend horecamakelaar. De nieuwe eigenaar heeft grootse plannen om de locatie om te vormen tot een stijlvolle wijnbar. Na de verbouw van het object komt het object beschikbaar voor een huurder. Deze ontwikkeling biedt nieuwe kansen voor de inwoners van Bussum om te genieten van heerlijke wijnen in een mooie ambiance.

Kansen voor een nieuwe exploitant

Het geeft een toekomstig exploitant ook een unieke kans om op een prominente plek in Bussum een mooie horecazaak te exploiteren. Als u deze kans niet aan u voorbij wil laten gaan, dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij danken Cor de Vaal en Bernadet Bakker voor het vertrouwen in Forvalue Vastgoedspecialisten en voor deze leuke opdracht.

Neem contact op 
Overweegt u ook uw horecaobject of horecabedrijf te verkopen?
Neem dan contact met ons op.
T. 06 82 09 01 77
M. mhesselink@forvalue.nl

 

deel dit artikel:

Naar aanleiding van dit
artikel contact opnemen?