Na 37 jaar voor het laatst de deur op slot

Het was 37 jaar een begrip in Deventer: Andrée’s Snackbar. Gevestigd op het grootste bedrijventerrein van Deventer heeft het de omliggende bedrijven jaren lang voorzien van vers belegde broodjes, plates, friet en snacks. Maar ook omwonenden uit de omliggende buurten wisten de snackbar goed te vinden.

Gezondheidsredenen waren helaas de reden om afscheid te moeten nemen en dus kwam Forvalue in beeld. Stephan ten Holter, een vriend van de eigenaren en tevens vastgoedadviseur, vroeg Forvalue de verkoop gezamenlijk op te pakken. Dit gezien onze expertise binnen de horeca(vastgoed)markt. De koper werd zo al snel gevonden, nog voor wij openlijk de markt op konden! FHC Formulebeheer, die drie succesvolle franchiseformules beheert (Family, Foodmaster en Vital) heeft zowel de onroerende- als de roerende zaken overgenomen. Zij zullen na een verbouwing en herinrichting de deuren weer openen, maar nu onder de vlag van Family. Een ervaren ondernemer die de vestiging kan laten groeien tot dé Family van Oost Nederland wordt nog gezocht. Hij of zij kan daarbij rekenen op professionele ondersteuning van FHC Formulebeheer en meeliften op het succes van de franchiseketen.

Wij bedanken de verkopers voor het vertrouwen in de opdracht en wensen kopers heel veel ondernemerssucces toe. Uiteraard bedanken wij ook Stephan voor de prettige samenwerking. Een mooie deal als afsluiting van 2022!

deel dit artikel:

Naar aanleiding van dit
artikel contact opnemen?