Nieuwe Eetbar op komst: Parijs aan het Meerpaarplein in Dronten

Eind maart was het een bitterzoet moment voor de stamgasten van Bistro Remke, gelegen aan De Rede 17 in het hart van Dronten. De geliefde zaak, op het gezellige Meerpaarplein, werd onder begeleiding van Marlijn Hesselink van Forvalue Vastgoedspecialisten succesvol overgedragen aan de nieuwe eigenaren. De oprichters van Bistro Remke, Jack en Carla, begonnen hier in 2019 een culinair avontuur, samen met hun zoon: Remke, naar wie de bistro vernoemd is. Jack en Carla wilde het rustiger aan doen en zoals dat gaat in de horeca veranderen tijden en dromen en besloten zij hun zaak te koop aan te bieden.

De Eetbar

Met een hoofd vol ideeën over hun nieuwe concept waagde Eva en Jolien de stap. Ze kochten Bistro Remke aan.  Vol enthousiasme beginnen de twee Drontenaren hun avontuur en zij kunnen niet wachten om de deuren van hun nieuwe onderneming te openen. Jolien is doorgewinterd in de gastvrijheidsbranche en brengt jarenlange horeca-ervaring mee en Eva heeft de ondernemersgeest. Het duo is goed op elkaar ingespeeld en kijkt er naar uit hun gasten te verwelkomen .

Metamorfose

Eerst ondergaat Bistro Remke de komende twee maanden een complete metamorfose. Ze hebben grootse plannen met de locatie en de moodboard onthult alvast een visueel feest. Wat ooit bekend stond als Bistro Remke zal straks schitteren als een eigentijdse (Franse) Eetbar.

Toegankelijk concept

Het doel? Niets minder dan een toegankelijk paradijs creëren. Een plek waar men kan neerstrijken voor een zalige kop koffie, een zakelijke lunch of een gezellig samenzijn met vrienden. Ook bieden zij een plek om gewoon rustig te werken, om vervolgens de dag af te sluiten met een welverdiend glas wijn op het terras. Het Meerpaarplein zal op 1 juni 2024 het nieuwe concept verwelkomen wanneer De Eetbar haar deuren opent.

 

Heeft u ook een horecadroom die u wil verwezenlijken? Bekijk dan onze website voor passend aanbod en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

deel dit artikel:

Naar aanleiding van dit
artikel contact opnemen?