Smakelijk nieuws: Cafetaria ’t Hofje gaat verder in nieuwe handen

Cafetaria ’t Hofje, gelegen in het hart van de Bollenstreek, is op 2 april overgedragen aan de nieuwe eigenaren.

Ongeveer twee jaar geleden huurde de verkoper de bedrijfsruimte aan het Jacoba van Beierenhof 34-36 in Voorhout en nam daarbij de aanwezige bedrijfsinrichting en inventaris over. Er was nog veel werk te verrichten om het om te toveren naar de cafetaria zoals die uiteindelijk eind 2021 haar deuren opende. De eigenaar begon de cafetaria om deze door zijn zoon en neef te laten exploiteren. Zijn zoon had immers horeca-ervaring en zijn neef had door seizoensgebonden werk vaak tijd over. Ook stond de eigenaar zelf regelmatig met veel plezier achter de frituur om de gasten van eigengemaakte friet te voorzien. Zoals het soms gaat, diende zich een kans aan voor zijn zoon die hij niet kon laten schieten en is met pijn in het hart besloten de cafetaria van de hand te doen en het verkooptraject samen met Forvalue aan te gaan.

De kopers werden uiteindelijk gevonden in Mayona en Tiauw Liem, die na de verkoop van hun bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van Indische producten en een sabbatical hadden genomen, weer stonden te popelen om de handen uit de mouwen te steken. Ze waren dan ook erg blij toen Cafetaria ’t Hofje op hun pad kwam. Een nieuwe uitdaging waarbij ze hun ondernemerservaring goed kunnen gebruiken. Naast de producten die men bij Cafetaria ’t Hofje gewend is, zullen de kersverse eigenaren de keuze verder uitbreiden met Indische smaakvolle gerechten, waaronder hun befaamde huisgemaakte saté. Het bedrijf zal dan ook verder gaan onder de naam Maylie’s Hofje Eten & Drinken.

Aanstaande vrijdag openen de nieuwe eigenaren alvast de deuren voor een zogenoemde soft opening. Ze worden daarbij in de beginperiode nog bijgestaan door de verkoper en zijn dochter. Binnenkort zal de officiële opening worden aangekondigd.

deel dit artikel:

Naar aanleiding van dit
artikel contact opnemen?