Succesvolle aankoopbegeleiding Hotel Teun in hartje Amsterdam

Amsterdam blijft de meest aantrekkelijke doelmarkt voor hotelexploitanten in de Benelux. Het is dan ook niet verwonderlijk dat snelheid geboden is wanneer een hotelexploitatie ter overname wordt aangeboden.

Bij de recente aankoop van Hotel Teun aan de Haarlemmerdijk 61 in Amsterdam heeft Forvalue kopers met succes begeleid bij het verwerven van de bedrijfsexploitatie en het afsluiten van een nieuwe huurovereenkomst met de pandeigenaar.

Hotel Teun is gevestigd in een charmant, monumentaal 17e-eeuws pand in het hart van de binnenstad en beschikt over 10 sfeervolle hotelkamers en een restaurant.

Op 1 juni vond de officiële overdracht plaats. Direct na ontvangst van de sleutels is gestart met de verbouwing van de begane grond. Volgens planning zal het nieuwe restaurant begin juli haar deuren openen voor gasten. Met succesvolle exploitaties als Café Binnenvisser, Cornerstore, Café Twee Prinsen en Bakkerij Loof, weten kopers opnieuw een culinaire hotspot te realiseren.

Na opening van het restaurant zullen de hotelkamers worden aangepakt. Nieuwe badkamers, bedden van de hoogste kwaliteit en een opfrisbeurt van het interieur zullen ervoor zorgen dat het weer voldoet aan de hedendaagse wensen van de gasten.

Wij kijken uit naar de toekomst van deze onderneming en bedanken de kopers voor het vertrouwen. Ook feliciteren we de verkopers, bijgestaan door Harry van Tongeren van Van Tongeren Horecamakelaardij, met deze succesvolle transactie.

Bron afbeelding: Website Hotel Teun

deel dit artikel:

Naar aanleiding van dit
artikel contact opnemen?