Vacature bedrijfsmakelaar horecavastgoed

Forvalue is gespecialiseerd in exploitatiegebonden vastgoed. Wij verkopen en taxeren hotels, restaurants, cafés, leisure-objecten en jachthavens. Forvalue is een jonge onderneming met een sterke focus op kwaliteit. Ons kantoor is gelegen op een goed bereikbare locatie in Amersfoort vrijwel direct aan het NS-station.

Forvalue is landelijk actief en werkzaam voor zelfstandige ondernemers in middelgrote en grote horecabedrijven, hotel- en restaurantketens, banken, brouwerijen, projectontwikkelaars, accountantskantoren, rechtbanken en gemeentes.

 

FORVALUE, VASTGOEDSPECIALISTEN ZOEKT EEN HORECAMAKELAAR:

Als (aankomend) bedrijfsmakelaar/horecamakelaar ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en waardering, advisering en het aan- en verkopen / aan- en verhuren van exploitatiegebonden vastgoed.

Je draagt actief bij aan het acquireren en uitwerken van nieuwe opdrachten, het onderhouden van de contacten met bestaande opdrachtgevers, een actieve marktbenadering met gevoel voor marketing, het begeleiden van bezichtigingen, het voeren van onderhandelingen en de administratieve verwerking hiervan.

Je bent commercieel gedreven, hebt affiniteit met horeca en vastgoed, een representatieve persoonlijkheid en beschikt over goed cijfermatig inzicht. Je weet adequaat om te gaan met relevante software en social media.

 

FUNCTIE-EISEN BEDRIJFSMAKELAAR/HORECAMAKELAAR:

  • Je hebt een relevante opleiding op HBO-niveau.
  • Je beschikt over relevante werkervaring in een commerciële functie.
  • Je bent klantgericht, nauwkeurig en communiceert professioneel op een originele & gezond brutale wijze.
  • Je bent bedrijfseconomisch onderlegd, hebt cijfermatig inzicht en juridische kennis.

 

WIJ BIEDEN JOU

  • Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.
  • Een portfolio met de mooiste horecabedrijven van Nederland.
  • Een fijne werkplek in Amersfoort.
  • Hoge mate van zelfstandigheid.

 

INTERESSE IN DEZE VACATURE?

Heb jij het enthousiasme en de kwaliteiten om deze rol te vervullen? Dan zijn wij heel erg benieuwd naar jou! Stuur je motivatie en je CV naar personeelszaken@forvalue.nl.

Uiteraard kun je rekenen op een snelle en vertrouwelijke behandeling van je sollicitatie.