Wat ze voorspelden is uitgekomen

In 2017 hebben de eigenaren het horecabedrijfspand aan de Nieuwemeerdijk 326 in Badhoevedorp gekocht. Toen nog Café Restaurant Meerzicht, maar na een uitgebreide verbouwing en renovatie omgedoopt tot The Lake Hotel Amsterdam Airport, een hotel-restaurant met 15 hotelkamers. De populariteit en vraag naar hotelkamers was niet verwonderlijk gezien de geweldige locatie. Het hotel-restaurant bevindt zich namelijk op nog geen 10 minuten afstand van Schiphol Airport. Het aantal hotelkamers is daarom dan ook gefaseerd uitbreidt naar 19, 22 en uiteindelijk zelfs 27 hotelkamers.

Tijdens de coronaperiode hebben de eigenaren het pand ter beschikking gesteld aan een bedrijf dat tijdelijke huisvesting bood aan medewerkers in de omgeving. Aan deze tijdelijke invulling is met de verkoop van het exploitatierecht en de verhuur van het vastgoed inmiddels een einde gekomen. Een jonge en ambitieuze horecaondernemer zal op korte termijn weer een hotel-restaurant openen voor zowel de zakelijke als de toeristische markt.

De bemiddeling werd begeleid door Forvalue Vastgoedspecialisten. Dit naar genoegen van onze opdrachtgevers, zo blijkt uit een review die direct na de overdracht op Google verscheen:

Na zelf een tijd te hebben geprobeerd toch maar Forvalue ingeschakeld om de hotelexploitatie te verkopen. Wat ze voorspelden, duurt een klein jaar maar dan heb je ook een goede huurder, is uitgekomen. Kundige en prettige begeleiding, deze mensen werken ook in het weekend gewoon door tot het goed is.

Wij willen onze opdrachtgevers bedanken voor het vertrouwen en wensen de nieuwe exploitant heel veel succes.

Bron afbeeldingen: The Lake Hotel Schiphol Airport

deel dit artikel:

Naar aanleiding van dit
artikel contact opnemen?