Zeg hallo tegen Restaurant het Sasje

A La Minute is jaren lang de plek geweest waar gasten in een intieme en ontspannen sfeer hebben genoten van heerlijke gerechten en verfrissende dranken.

Na acht succesvolle jaren was het voor de eigenaren tijd een stapje terug te doen en zich volledig te gaan focussen op hun andere horecabedrijf Oliva, dat zich net als A La Minute aan het Eemplein in Amersfoort bevindt. Ze hebben hun vertrouwen in Forvalue gesteld, en met één vlotte bezichtiging was het lot bezegeld! Vanmorgen zijn de sleutels overgedragen.

Yamna Bounaanaa is al ruim 13 jaren eigenaresse van Restaurant Habibi in de Amersfoortse binnenstad. Maar er ontbrak nog altijd één ding: een terras. Met een zonovergoten terras dat uitkijkt over de Eemhaven en het Eemplein wordt ook deze droom nu verwezenlijkt.

Het nieuwe concept omschrijft Yamna als volgt:
Een bistro met herkenbare klassiekers, mooie ingrediënten en eenvoudige bereidingen: puur en toegankelijk. De overgang van lunch naar borrel en diner is vanzelfsprekend en met de naam willen wij de locatie een extra betekenis geven. Restaurant het Sasje is vernoemd naar de oude gelijknamige volksbuurt dat plaats moest maken voor het Eemplein. Zo wordt deze wijk nooit meer vergeten.

En hier komt het beste nieuws: ons kantoor is op loopafstand! We kunnen niet wachten om al die heerlijke gerechten te komen proeven.

Wij bedanken onze opdrachtgevers voor het vertrouwen en wensen Yamna heel veel succes met het omtoveren van A La Minute naar Restaurant het Sasje.

Overweegt u zelf uw horecabedrijf te verkopen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

deel dit artikel:

Naar aanleiding van dit
artikel contact opnemen?