Restaurants en cafés taxeren

Staat u op het punt om uw restaurant of café te laten taxeren? Bent u benieuwd naar de waarde van uw horecabedrijf? Wilt u uw pand verkopen of moet u de waarde doorgeven aan de belastingdienst? Dan is Forvalue dé partner die u nodig heeft. De vastgoedspecialisten van Forvalue zijn gespecialiseerd in horecataxaties in heel Nederland.

In Nederland zijn er zo’n 40.000 horecabedrijven. Dat is veel, maar ondertussen heeft Forvalue honderden horecagelegenheden getaxeerd. Daarmee is de ervaring in de horecavastgoed dus enorm. Mede hierdoor zijn wij, als (aankoop)makelaar, als geen ander in staat om uw bedrijf te taxeren. Het merendeel van de horecaondernemingen behoort tot de zogenaamde categorie van drank- en maaltijdverstrekkende bedrijven. Daaronder vallen voornamelijk restaurants en cafés. Bij een horecataxatie speelt voornamelijk de gebruiksmogelijkheid van het pand een grote rol in de waardebepaling. Net zoals bij veel andere objecten zijn de stenen zelf maar een onderdeel van de taxatie. Het gaat vooral om de mogelijkheden. Zeker als er geen alternatieve toepassingen zijn, is de huidige wijze van gebruik van groot belang voor de waarde van uw object.

Erkende taxaties

Met Forvalue heeft u de juiste horecamakelaar te pakken. Onze horecataxaties voldoen aan de landelijke regelgeving. Al onze taxateurs en makelaars zijn RICS gecertificeerd. Daarbij is Forvalue lid van de NVM U.A. en werken we nauw samen met Koninklijke Horeca Nederland. Laat u uw horecapand bij ons taxeren? Dan kunt u rekenen op alles wat u nodig heeft.

Forvalue is objectief, nauwkeurig en gespecialiseerd. Wij houden bij de taxaties altijd rekening met de wettelijke eisen voor een taxatierapport. Daarmee garanderen wij de kwaliteit die u verdient én nodig heeft.

 

Referenties

Restaurant Ter Kade, Sluis

Forvalue taxeerde restaurant Ter Kade in het centrum van Sluis, gelegen aan de historische aanlegplaats van het scheepvaartverkeer van en naar Brugge. Het restaurant serveert diverse vis- en vleesspecialiteiten, een dagschotel, marktmenu en seizoensmenu's.

Restaurant Ter Kade, Sluis

Restaurant Daalder, Amsterdam

Forvalue taxeerde restaurant Daalder, aan de Lindengracht in Amsterdam. Een centrale plek in Amsterdam waar een culinair gangenmenu, variërend tussen de drie-en zeven gangen, voor zowel lunch als diner wordt geserveerd.

Restaurant Daalder, Amsterdam

Samenwerken

Bent u op zoek naar een taxateur voor uw horecapand? Kunnen wij u helpen aan de juiste waarde van uw restaurant of café? Neem contact met ons op en we spreken u graag!

Ik wil mijn horecapand laten taxeren

Neem contact op

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonummer

    Uw bericht