Het taxeren van exploitatiegebonden vastgoed

Forvalue is uw specialist voor de taxatie van exploitatiegebonden vastgoed. Dat geldt voor hotels, horeca, recreatieprojecten en alle overige panden. Dus bent u benieuwd naar de waarde van uw dierentuin, jachthaven of tankstation? Dan is Forvalue dé partij die u nodig heeft. Wij taxeren al jaren allerlei exploitatiegebonden vastgoed en hebben enorm veel kennis en expertise in huis om uw object op waarde te schatten.

De taxatie van exploitatiegebonden vastgoed is bij Forvalue onderverdeeld in verschillende categorieën. Voor het gemak maken we onderscheid tussen hotels, restaurants en recreatieparken. Tegelijkertijd moet u denken aan allerlei overig exploitatiegebonden vastgoed, zoals tankstations, maneges of bioscopen. Uiteraard is deze overige lijst vele malen langer en kunt u voor de taxatie van een niet genoemd exploitatiegebonden object ook bij Forvalue terecht.

Diverse toepassingen

Bij Forvalue begrijpen we het belang van ieder afzonderlijk object. Of het nu gaat om de taxatie van een tankstation of een jachthaven, u kunt op onze expertise rekenen. Zo is ieder object anders en vraagt iedere taxatie om een andere aanpak. Daarom is het taxeren van exploitatiegebonden vastgoed altijd maatwerk.

Bij de taxatie letten wij niet alleen op de ‘stenen’. De toepassing van het object is misschien wel van groter belang. Natuurlijk houdt Forvalue bij het taxeren rekening met de staat van het gebouw, het aantal vierkante meter, de locatie en de kwaliteit. Maar de grote vraag is: voor welk doeleinde kunnen we dit object gebruiken? Daarbij is het van belang om de jaarcijfers in te zien. Die nemen wij mee in de uiteindelijke taxatie van het vastgoed. Zo ziet u: veel verschillende factoren spelen een rol bij de waardebepaling van exploitatiegebonden vastgoed.

Referenties

The Crown, Rotterdam

Forvalue taxeerde The Crown in Rotterdam, een in 2017 geopende evenementenlocatie in Rotterdam voor een bruiloft, gala, zakelijk evenement of feest.

The Crown, Rotterdam

Samenwerken

Bent u benieuwd naar de waarde van uw pand of object? Is het noodzakelijk om de waarde te weten voor de verkoop of juist voor de belastingdienst? Neem contact op met Forvalue. Wij helpen u graag verder.

Ik wil mijn pand of object taxeren

Neem contact op

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonummer

    Uw bericht