Forvalue bepaalt de waarde van uw hotel

Staat u op het punt om uw hotel te verkopen of bent u benieuwd wat voor mogelijkheden er zijn? De vastgoedspecialisten van Forvalue zijn gespecialiseerd in hoteltaxaties. Met een uitgebreide taxatie en een professionele aanpak, bepaalt Forvalue de waarde van uw hotel.

Hotels vallen onder de categorie horeca, evenals restaurants en cafés. Tegelijkertijd vraagt de taxatie van een hotel om heel specifieke aanpak. Nederland heeft zo’n 3000 kleine hotels, maar geen enkele is hetzelfde. Daarom heeft Forvalue, als (aankoop)makelaar en taxateur, zich gespecialiseerd in het taxeren van hotels.

Maatwerk

Voor Forvalue is de taxatie van ieder hotel weer een aangename uitdaging. Dat komt voornamelijk omdat de ligging van ieder hotel anders is en de bouwaard verschilt, evenals het niveau. Daarbij is de doelgroep voor ieder hotel ook verschillend. Zo spelen diverse factoren een rol bij de toepassing van dit type vastgoed.

De waarde van een hotel is altijd afhankelijk van het aanwezige vastgoed, maar ook de (potentiële) operationele waarde bepaalt voor een groot deel de taxatiewaarde. De uitdaging zit hem hierin, dat geen enkel hotel dezelfde benadering heeft. Daarom vraagt een hoteltaxatie om veel en specifieke aandacht en krijgt u bij Forvalue altijd maatwerk. Ons werk is iedere keer weer een uitdaging, die wij met beide handen aanpakken.

De kennis en ervaring bij Forvalue is enorm. Wij hebben de breedte van de hotelmarkt binnen ons bereik, taxeerden al honderden hotels en zijn vertegenwoordigd in verschillende regio’s in Nederland. Waar uw hotel zich dus ook bevindt, bij Forvalue bent u aan het juiste adres. Wij zijn als geen ander in staat om uw hotel te taxeren.

Referenties

Hotel op de Dam, Middelburg

Forvalue taxeerde Hotel op de Dam in het Zeeuwse Middelburg. Hotel de Dam is een kleinschalig hotel in een monumentaal pand uit de 16e eeuw in het centrum van de Zeeuwse hoofdstad.  

Hotel op de Dam, Middelburg

Hotel Chariot, Aalsmeer

Forvalue taxeerde restaurant hotel Chariot in Aalsmeer. Dit viersterren hotel vlakbij Schiphol en de Bollenstreek is bekend in de regio.

Hotel Chariot, Aalsmeer

Hotel Armada, Amsterdam

Forvalue mocht de taxatie uitvoeren van Hotel Armada aan de Keizersgracht. Hotel Armada is een centraal gelegen hotel in de grachtengordel van Amsterdam dat 36 kamers aanbiedt.

Hotel Armada, Amsterdam

Samenwerken

Naast de expertise als (aankoop)makelaar, kunt u bij Forvalue rekenen op een persoonlijke en gedegen aanpak. Onze lijntjes zijn kort en wij staan u altijd te woord.

Wilt u uw hotel laten taxeren? Neem dan contact op met Forvalue. Wij helpen u graag (vrijblijvend) verder en voorzien u van deskundige hulp.

Ik wil mijn hotel laten taxeren

Neem contact op

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonummer

    Uw bericht