Vrijblijvend adviesgesprek

Het coronavirus is al langere tijd onder ons. Logisch dat u vragen heeft als: ‘kan ik huurkorting krijgen?’ of ‘hoe compenseer ik de misgelopen (huur)inkomsten?’. Uw onderneming wordt mogelijk hard geraakt in deze tijd. Het gevolg? Een enorme (financiële) uitdaging.

Dat laat de adviseurs van Forvalue niet koud. We helpen u daarom graag met een vrijblijvend adviesgesprek. Waar we eerder al onze dienstverlening aanpasten, geldt dit gesprek als extra dienst voor u! Zo gaan we samen voor een positieve uitkomst!

Wat houdt het adviesgesprek in? In de eerste plaats horen we graag hoe het ervoor staat. Het (gedeeltelijk) sluiten van ondernemingen heeft grote financiële gevolgen. Onze adviseurs staan u graag te woord en denken met u mee over de mogelijkheden voor u. Om u zo goed mogelijk te helpen, zorgen wij voor genoeg capaciteit en is het eerste gesprek helemaal vrijblijvend. Zo zit u nergens aan vast en bent u zelf aan zet om hier verder invulling aan te geven. Op die manier komen we u tegemoet in deze lastige tijd! Onder strikte voorwaarden kunnen we dit gesprek face-to-face houden, maar we hebben uiteraard ook de mogelijkheid tot videobellen.

Dus heeft u vragen over de huidige situatie en de bijkomende uitdagingen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan door te bellen naar 033 80 03 225 of mail naar info@forvalue.nl.

Samenwerken

Bent u op zoek naar een taxateur voor uw horecapand, maar kom je op dit moment liever niet bij ons op kantoor langs voor een afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een belafspraak kunnen inplannen.

Neem gerust contact met ons, we spreken u graag!

Neem contact op

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonummer

    Uw bericht