Onze diensten

Forvalue Vastgoedspecialisten Een van de voornaamste diensten van Forvalue is het taxeren van exploitatiegebonden vastgoed. Door de jaren heen hebben de taxateurs van Forvalue erg veel kennis en ervaring opgedaan in deze niche binnen de taxatiebranche, waardoor Forvalue nu meerdere diensten kan aanbieden. U kunt bij Forvalue terecht voor taxaties, maar ook voor aankoop, aanhuur en consultancy mag u bij Forvalue aankloppen.

Consultancy & advies

Forvalue biedt advies op het gebied van (exploitatiegebonden) vastgoed(vraagstukken). Onze taxateurs hebben jarenlange ervaring in het taxeren van exploitatiegebonden vastgoed en we zijn inmiddels een gewaardeerde en gecertificeerde partij als het gaat om het waarderen van exploitatiegebonden vastgoed. Steeds vaker worden we ingeschakeld als consultant of adviseur in vastgoedtrajecten. We begeleiden bijvoorbeeld investeerders of investeringsmaatschappijen in het aankopen van vastgoed. Daarnaast kijken we mee met projecten waarbij een waardebepaling in het spel is. In verschillende situaties kan het advies en de consultancy van Forvalue uitkomst bieden. Bijvoorbeeld bij onteigeningen, rechtbanktaxaties, beoordeling huurverschillen, vaststelling huurwaarde volgens boek 7 burgerlijk wetboek artikel 303, huurprijs-herzieningen en meer kwesties waarbij het draait om het waarderen van exploitatiegebonden vastgoed. Als u een vraagstuk heeft op het gebied van (exploitatiegebonden) vastgoed of een van onze andere diensten, neem dan contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen we u van dienst zijn.

Forvalue inschakelen als adviseur of consultant?

Ik wil graag advies en/of consultancy aanvragen

  • Forvalue is een deskundige partij op het gebied van exploitatiegebonden vastgoed.
  • Schakel Forvalue in als adviseur, bijv. bij investeringsbeslissingen.
  • We kennen wet en regelgeving en zijn gecertificeerd.

Verhuren of verkopen

Forvalue kan u ondersteunen bij het verkopen of verhuren van uw pand. Door onze verregaande kennis van de markt kunnen we u optimaal ondersteunen bij de volledige verkoop of verhuur van uw object. In het bijzonder is Forvalue gespecialiseerd in exploitatiegebonden vastgoed. Bij verkoop of verhuur van uw horecabedrijfspand, leisure-object of ander exploitatiegebonden object is specialistische kennis benodigd. Forvalue beschikt over ruime ervaring op deze markt en kan u hierbij optimaal begeleiden.

In de ondersteuning bij de verkoop of verhuur van uw pand begeleiden wij u het gedurende het gehele traject. Mede door het inzetten van ons zakelijke netwerk, zijn wij goed in staat een geschikte kandidaat of een profiel van een kandidaat te leveren. Forvalue is geen grootschalig kantoor, waardoor u bij ons te maken heeft met korte lijnen en een vast aanspreekpunt binnen ons bedrijf. Daarnaast gaan wij voortvarend te werk om uw object op de juiste – specifieke – manier in de markt te zetten.

> Bekijk de brochure

Forvalue inschakelen voor het verkopen of verhuren van uw bedrijfspand?

Ik wil graag mijn bedrijfspand verkopen

Ik wil graag mijn bedrijfspand verhuren

STAP 1

Vrijblijvende kennismaking

STAP 2

Opname betreffende pand

STAP 3

Bespreking financiële aspecten / marktwaarde

STAP 4

Vaststellen vraagprijs

STAP 5

Plan markt- benadering

STAP 6

Voorbereiding op het verkoopproces

STAP 7

Aanvang actieve verkoop/ verhuur

STAP 8

Bezichtigen en onderhandeling

STAP 9

Opstellen van contracten

STAP 10

Afronding en oplevering

Aankoop / aanhuur

Onze registertaxateurs kunnen u ondersteunen bij het aankopen van een bedrijf. Forvalue is gespecialiseerd in het bepalen van de waarde van exploitatiegebonden vastgoed. We zijn als geen ander in staat het bedrijf dat u op het oog heeft op waarde te schatten en u te adviseren en begeleiden bij de aankoop of aanhuur hiervan. Door te kiezen voor Forvalue als aankoop / aanhuur makelaar-taxateur kiest u voor zekerheid. Forvalue zorgt voor een onafhankelijk oordeel van de waarde van (het pand van) de onderneming. We adviseren u over de gevraagde (huur)prijs en geven u inzicht in de mogelijkheden van het pand en de onderneming.

Forvalue inschakelen voor een aankoop van een bedrijfspand?

Ik wil graag een bedrijfspand aankopen

  • Een onafhankelijke blik door een gespecialiseerde taxateur.
  • Advies over de gevraagde prijs.
  • Inzicht in de mogelijkheden van het bedrijf(spand).

Taxaties

U mag contact met ons opnemen voor de taxatie van exploitatiegebonden vastgoed. In het exploitatiegebonden vastgoed hanteren we een aantal categorieën. Hotels, restaurants & cafés, leisure en overig exploitatiegebonden vastgoed. Horecataxaties vertegenwoordigen het grootste deel van de taxaties die Forvalue uitvoert. De taxaties die Forvalue uitvoert, voldoen aan landelijke regelgeving. Onze taxateurs zijn RICS-gecertificeerd, Forvalue is lid van de NVM U.A. en werkt nauw samen met Koninklijke Horeca Nederland. Daarnaast zijn de taxateurs van Forvalue geregistreerd in het Register Vastgoed Taxaties en is Forvalue aangesloten bij TEGoVA, waardoor u ervan verzekerd bent dat onze taxaties uniform en transparant uitgevoerd worden. Tenslotte is Forvalue is een VastgoedCert-gecertificeerd taxateur. We staan geregistreerd in het kwaliteitsregister voor makelaars.

Forvalue inschakelen voor de taxatie van uw bedrijfspand?

Ik wil graag mijn bedrijfspand laten taxeren